TEEMAMÖKIT VALMIITA!

Leirintäalueen mökit ja sauna on sisustettu uudestaan outokumpulaisten yhdistysten ja yritysten voimin. Löytyy mm. sirkusta, melontaa, historiaa, romantiikkaa ja mansikkasauna. On väriä ja kivoja yksityiskohtia. 

Joka mökissä on terassi, josta näkymä järvelle tai mäntymetsään (lemmikkimökit). Petipaikkoja mökeissä on kaksi tai kaksi kerrossänkyä, kahdessa mökissä on vuodesohva.
Tule ja nauti!

KESÄJOPO!

Saimme viisi kesäjopoa Outokummun kaupungilta, jopot saa kuittausta vastaan maksutta käyttöönsä. Matka leirintäalueelta kaupungin rientoihin (5 km) sujuu pyörätietä pitkin.

Vuokrattavana on myös SUP-lautoja ja kanootteja. Leirintäalueelta lähtevät 7 km luontopolku ja 12-järven melontareitti. Mutta saa ottaa myös rennosti riippukeinussa!

Leirintäalue ja kahvila

AVATTU 1.7.2020

Luonnonkaunis leirintäalue harju- ja järvimaisemassa, vain 5 km Outokummusta, keskellä Outokummun Erä- ja luontokeskusta. Alueella löytyvät myös hienot uimarannat ja hyppytorni.

Leirintäalueella on 10 sähkövaunupaikkaa, telttapaikkoja, 10 2-4 hengen leirintämökkiä, keittiö- ja suihkurakennus, grillikota ja rantasauna. Matkailijat otetaan vastaan Kaunisniemen kahvilassa.

Alue on avattu uusin voimin, mutta vaalitaan perinteistä camping-henkeä. Paikkaa kehittää Outokummun Matkailijayhdistys ry. Koko kaupunki toivottaa matkailijat tervetulleiksi!

Toivomme, että tulet paikalle ilman nuha- ja flunssaoireita, noudatat turvavälejä ja muita koronaan liittyviä viranomaisten ohjeita. Emme ihmettele, jos käytät kasvosuojainta. Pysytään terveinä!

HINNASTO

LEIRINTÄMÖKKI 1-4 hlö

- mökeissä on jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, petivaatteet (täkki, tyyny) ja terassi, josta näkymä järvelle ja metsään

40-50 €

VAUNUPAIKKA, perusmaksu
+ 2 €/hlö, alle 12-vuotiaat maksutta
- 5 €/sähköpaikka/vrk
- alennus -2 €/SFC-jäsen/vrk

20 €

TELTTAPAIKKA, perusmaksu
+ 2 €/hlö, alle 12-vuotiaat maksutta

15 €

RANTASAUNAT 

sis. takkahuone ja uintimahdollisuus 

18-25 €/h

KANOOTTI TAI SUP-LAUTA

sis. pelastusliivit

alkaen 25 €/2 h

Asiakkaat viihtyvät, ihanaa!

Kaunisniemen kahvilasta vuokrataan kanootteja ja SUP-lautoja ja se on Erä- ja luontokeskuksen opastuspiste.

Matkailijat ovat löytäneet Särkiselän, moni hakee rauhallisia ja pieniä alueita ja viipyy useammankin yön. 

Vaunupaikoilta ja mökeiltä aukeaa näkymä järvelle. Lemmikkien kanssa matkaaville on varattu kaksi mökkiä ja oma uimapaikka.

Puruveden Masunistit ja Polovelan Papattajat Juuasta kokoontuivat Särkiselällä. Yöpyminen mökeissä ja illanvietto ja saunominen Kaunisniemen rantasaunalla. Todettiin yhdessä, että Särkiselkä on mainio paikka ryhmille, on rauhallista yöpyä ja tilaa kokoontua. Eämäntä Marja vetäisi vierailun kunniaksi retromekon ylleen.

OUTOKUMMUN ERÄ- JA LUONTOKESKUS

Opastuspiste

KAUNISNIEMEN KAHVILA

Kahvila on kaivosmiesten entinen hiihtomaja, nyt siinä on katettu terassi, rantasauna ja nuotiopaikka. Tarjolla on alkoholittomia virvokkeita, jäätelöä ja paikallisia leipomuksia.  

Kahvila toimii Outokummun Erä- ja luontokeskuksen opastuspisteenä ja matkailuinfona. Särkiselältä lähtevät 7 km luontopolku ja 12-järven melontareitti. Eräkeskuksesta löytyy myös virkistyskalastusalue ja Lasten kalakeidas. Lisätietoja: www.mustavalkeinen.fi

Lähialueen käyntikohteita ovat Outokummun Vanha kaivos, josta löytyy Lasten kaivos, ravintola ja Kaivosmuseo. Kaksolan marjatila on mainio päiväretkikohde. Valamon luostariin on matkaa 43 km, Joensuuhun 45 ja  ja Kolille 74 km.

Tule ja ota Särkiselkä omaksi tukikohdaksi. Eikä ole kiire mihinkään, vielä on kesää jäljellä!

TERVETULOA SÄRKISELÄLLE!

Pistäydy käymään?

TEE VARAUS

Alkoiko loma houkutella Särkiselällä? Asiakaspalautteen mukaan paikka on siisti, maisemat upeita ja teemamökkien sisustus viehättää. Voit tehdä varauksen lomakkeella tai soittaa:

Varaukset ja tiedustelut: 045 278 7810/vastaanotto

Tervetuloa!

Facebook ja Instagram

Päivitämme ajankohtaisia tapahtumia ja kohtaamisia Facebook- ja Instagram-sivuillemme.  Klikkaa logoa, tykkää ja postaa #sarkiselka #retrocamping #sarkiselkacamping

Löydymme Google Maps-palvelusta (Särkiselkä Camping), jossa arvosteluja ja asiakkaiden ottamia kuvia.

Tervetuloa!