KAUNISNIEMESSÄ TAPAHTUU!

Leirintäalue ja Kaunisniemen kahvila taipuvat mainiosti erilaisiin tapahtumiin. Mitä keksitään seuraavaksi? Tarjoamme puitteet, apua järjestelyihin sekä ruokapalveluja. Käytössä on kahvila, terassi, grilli, piha-alue ja rantasauna. Mökeissä on tilaa 34 hengen ryhmälle. Tee tästä varaus ->

Tunnelmia kesältä 2020

Puruveden Masunistit ja Polovelan Papattajat järjestivät vanhojen traktoreiden kokoontumisajon. Outokummun Voimistelu ja Liikunta järjesti Päin Mäntyy-rantajumpan. Lasten onkikisat ja perinteisen Kaunisniemen uistelukisan järjesti Sysmän kalaveden osakaskunta.

Entisten nuorten bändi-illassa soittivat The Old House Band ja The Kytkin. Kytkin on soittanut Kaunisniemessä 1990-luvulta alkaen ja soitto kulki komeasti hämärtyvässä illassa. Väkeä oli lähes parisataa henkeä nauttimassa musiikista ja herkuista, tarjolla oli mm. savumuikkuja.

Elokuun lopulla Luovin nuoret opiskelijat yöpyivät sekä tutustuivat leirialueen töihin, maalasivat ja haravoivat. Syyskuussa toimintaan tutustuivat Kummun koulun ala-asteen yrittäjyyttä opiskelevat lapset, lapsilta saimme hyviä vinkkejä, mitä kahvilassa voisi olla tarjolla.